30 marca 2014

#196 babka jogurtowa.

kokosowy pudding z babki jogurtowej z domowym dżemem cukiniowym i kremem pierniczkowym


9 komentarzy:

  1. Jakie to musiało być boooskie *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. dżem cukiniowy?! pyycha :D
    i w ogóle ten cały pudding <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Babka jogurtowa mi ostatnio nie wyszła, miałam zakalec, ale nie pomyślałam, że można ją tak wykorzystać :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale super zapieczony *.* Fenomenalnie slonecznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam dżemy cukiniowe! Moja mama zrobiła o smaku a'la ananas :D

    OdpowiedzUsuń
  6. nie wpadłabym na taki świetny pudding!
    to musiało być genialne *-*

    OdpowiedzUsuń
  7. najlepsze ciasta to te jogurtowe ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. A jak robisz dżem cukiniowy .?

    OdpowiedzUsuń
  9. Pudding z babki? Musiało pysznie smakować! :)

    OdpowiedzUsuń